Interpretariat Timisoara

Professional Translations va ofera in Timisoara servicii profesionale de interpretariat consecutiv si simultan din limbile Engleza, Germana, Franceza, Italiana si Spaniola.

Interpretii biroul nostru de traduceri dispun de experienta in domeniul serviciilor de interpretariat consecutiv si simultan. Fie ca este vorba de un servicii de interpretariat pentru intalniri de afaceri, negocieri, licitatii, delegatii, seminarii, prezentari, conferinţe, simpozioane, congrese, comunicate de presa, discursuri politice sau pentru diverse evenimente sociale, echipa noastra de interpreti din Timisoara va sta cu placere la dispozitie.

Interpretariat consecutiv

In cadrul interpretariatului consecutiv interpretii nostri din Timisoara vor actiona ca si niste mediatori intre interlocutori si vor transmite mesajul consecutiv de la un partener de discutie la altul cat mai fidel si eficient posibil.

Interpretariat simultan

Interpretariatul simultan se aplica de obicei pentru conferinte, congrese, simpozioane, adica atunci cand mesajul transmis are mai degraba scopul informarii despre unele fapte sau cercetari decat scopul comunicarii sau a conversatiei.