Colationare – Localizare – Legalizare notariala – DTP

Colationare (Verificare si Corectare)

Serviciul de colationare reprezinta o operatie de verificare si corectare ale unor traduceri realizate de alti traducatori. Prin acest serviciu, traducatorii nostri profesionisti vor asigura calitatea maxima a traducerii dvs. birou de traduceri contine foarte multe erori, ceea ce ar implica modificari majore in texte, se recomanda efectuarea unei noi traduceri de catre traducatorii nostri autorizati.

Localizare

Stim ca unul dintre cele mai importante lucruri pe care le doriti pentru afacerea dumneavoastra este ca aceasta sa fie cunoscuta si apreciata pe plan mondial.

In scopul de a obtine o prezenta internationala, website-ul si marketing-ul companiei dumneavoastra trebuie sa fie studiate cu atentie, traduse profesionist, si cel mai important, acestea trebuiesc prelucrate, adaptate si localizate in functie de fiecare cultura si limba a caror reprezentanti sunt sau vor fi clientii si colaboratorii dumneavoastra.

Expertii nostri in localizare vor traduce profesionist textele referitoare la produsele si serviciile companiei dumneavoastra si le vor adapta la realitatea locala a fiecarei piete tinta; acest proces inseamna localizare iar aceste etape parcurse de specialistii nostri fac parte din procesul de globalizare a oricarui business.

Legalizare notariala

Serviciul de legalizare notariala il intermediem doar pentru traducerile efectuate de catre traducatorii nostri autorizati de Ministerul Justitiei. Acest serviciu il pot presta traducatorii nostri astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de serviciile complete ale biroului nostru Professional Translations din Timisoara.

DTP – Desktop Publishing (Editare si Prelucrare)

Echipa noastra de specialisti DTP si tehnicieni va realiza caracteristicile tehnice si grafice ale documentelor dvs. pentru ca traducerea finala sa arate identic cu materialul original. Oferim acest serviciu si daca se doreste obtinerea unui document bun de tipar.