Traduceri Tehnice Timisoara

Departamentul nostru de traduceri tehnice din Timisoara realizeaza traduceri specializate din si in limbile Engleza, Germana, Franceza, Italiana si Spaniola la un nivel ridicat de calitate.

Asiguram calitatea serviciilor noastre prin faptul ca fiecare traducere realizata de un traducator autorizat este revizuita de un al doilea traducator. Pentru a atinge cel mai inalt nivel de calitate in traduceri oferim la cerere si serviciul de revizie realizat de catre un specialist (de regula, ingineri cu experienta in domeniul tratat).

De asemenea pentru a pastra acuratetea, fidelitatea si consistenta terminologica a documentelor traduse, utilizam cele mai dezvoltate programe de traducere asistata de calculator (programele SDL Trados – lider in domeniu).

In cadrul departamentului nostru de traduceri tehnice lucreaza traducatori experimentati care s-au specializat pe diverse domenii ale ingineriei cum ar fi: inginerie mecanica, electronica, mecatronica, automotive si constructii.

Fie ca este vorba de traducerea de manuale de utilizare ale unor produse electro-tehnice sau electronice, documentatii tehnice din domeniul constructiilor sau cataloage de produse ale unor masini unelte, echipa noastra de traducatori specializati in domeniul tehnic va sta cu placere la dispozitie.